050 33 999 45 info@linnunmaki.fi

Tietoa Meistä

Eläinklinikka LINNUNMÄKI

AVOINNA
ma-pe 8-20
la-su 11-18

Eläinklinikka LINNUNMÄKI

On toiminut vuodesta 2010 ja se on erikoistunut lintuihin, jyrsijöihin, matelijoihin sekä erilaisiin eksoottisiin nisäkkäisiin. Otamme vastaan myös tavallisempia lemmikkieläimiä kuten koiria ja kissoja. Tarkempia tietoja palveluistamme löydät täältä.

Palvelemme sinua suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, norjaksi sekä tanskaksi.

Eläinklinikka Linnunmäki sijaitsee
Porvoon ja Helsingin puolessa välissä,
Valtatie 7:n vieressä Kulloon keskustassa.

Henkilöstö

Linnunmäessä saat aina ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Siitä huolehtivat eläinlääkärit. Palvelemme sinua suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, norjaksi sekä tanskaksi.

Gisle Sjöberg

Eläinlääkäri

Gisle valmistui eläinlääkäriksi vuonna 1998. Hän on aina ollut kiinnostunut linnuista ja eksoottisista eläimistä ja on valinnut niiden hoitamisen omaksi erikoistumisalueekseen. Linnunmäen eläinklinikan Gisle avasi vuonna 2010. Oman klinikan pidon lisäksi hän myös luennoi sekä kouluttaa.

Lauri Kareinen

Eläinlääkäri

Lauri on toiminut Linnunmäessä vuodesta 2014. Aikaisemmin hän on tehnyt kuntapraktiikkaa ja päivystyksiä eri puolella Suomea. Erityisenä kiinnostuksen kohteena hänellä ovat käärmeet ja muut matelijat.

Anne

Klinikka­eläin­hoitaja

Praesent non dolor efficitur, lacinia dui volutpat, elementum lacus. Praesent sit amet risus semper, iaculis enim in, bibendum nibh. Maecenas quis venenatis ipsum, id hendrerit ligula. Donec a sem ut erat molestie feugiat ac ut elit. Proin consectetur nulla et ex molestie, quis semper nibh dignissim.

Nettiajanvaraus avoinna 24/7

“Onko koiralle mieluisampaa ja halutumpaa paikkaa kuin eläinlääkäri? Se kertoo jo paljon hyvästä hoidosta, joustavasta toiminnasta ja hienosta tavasta kohdella karvaista potilasta – myös vähemmän karvaista.
Kiitos koirapoikien hoidosta! Tullaan taas kun tarvetta ilmenee.”

Miranda

Potilas

Parempi Terveydenhuolto on Meidän Tehtävämme

Palvelemme sinua suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, norjaksi sekä tanskaksi.

050 33 999 45

info@linnunmäki.fi

Laversintie 1, 06830 Kulloo